Framtidens mat finns i havet
Vi borde äta mer fisk och mer nyttig mat till vardags, ändå gör vi inte det. Faktum är att allt färre svenskar följer Livsmedelsverkets rekommendation att äta sjömat 2-3 gånger per vecka. Vad beror det på och vad kan vi göra för att fler ska följa rekommendationen? Hur kan vi få fler att välja nyttig mat såsom fisk och skaldjur mitt i veckan? Vad går hem hos konsumenter och vanliga familjer, barn och ungdomar? Hur når vi dem? Arrangeras i samarbete med Norwegian Seafood Council.
Charlotte Rapp, Sverigechef, Norwegian Seafood Council
Frida Ganshed, vd, Coop Gotland
Krishan Kent, ordförande, Fiskbranschens riksförbund
Fredrik Svedjetun, moderator, chefredaktör, Market
Frida Ganshed, vd, Coop Gotland
Krishan Kent, ordförande, Fiskbranschens riksförbund
Fredrik Svedjetun, moderator, chefredaktör, Market




torsdag 26 juni 2025, 13:35 - 14:05