Vad blir det för mat? Så gör vi det lättare att göra hälsosamma och gröna val
Hur kan vi hjälpa familjer att välja rätt mat på tallriken när det gäller hälsa och goda matvanor? Konsumenternas agerande är avgörande för ett framgångsrikt hållbarhetsarbete i dagligvaruhandeln. Arrangeras i samarbete med Coop Östra.
Meta Persdotter, vd, Coop Östra
Carolina Klüft, verksamhetsledare, Generation Pep
Christina Snöbohm, programsamordnare Hållbar livsmedelskedje, Världsnaturfonden
Emma Rung, vd, Krav
Anna Lindelöw Mannheimer, styrelseordförande, Föreningen Frisk Mat
Minna Dahlberg, marknadsdirektör, Coop Östra
Ann Henriksson, affärsområdeschef, Bonnier News Business
Carolina Klüft, verksamhetsledare, Generation Pep
Christina Snöbohm, programsamordnare Hållbar livsmedelskedje, Världsnaturfonden
Emma Rung, vd, Krav
Anna Lindelöw Mannheimer, styrelseordförande, Föreningen Frisk Mat
Minna Dahlberg, marknadsdirektör, Coop Östra
Ann Henriksson, affärsområdeschef, Bonnier News Business






onsdag 25 juni 2025, 08:00 - 08:40