Vad blir det för mat? Så gör vi det lättare att göra hälsosamma och gröna val
Hur kan vi hjälpa familjer att välja rätt mat på tallriken när det gäller hälsa och goda matvanor? Konsumenternas agerande är avgörande för ett framgångsrikt hållbarhetsarbete i dagligvaruhandeln. Arrangeras i samarbete med Coop Östra.
Plats: Scen 1, Dagens industri Almedalen, Strandvägen 4:1
Länk till sändningen
Emma Rung, vd, Krav
Meta Persdotter, vd, Coop Östra
Christina Snöbohm, programsamordnare Hållbar livsmedelskedje, Världsnaturfonden
Carolina Klüft, verksamhetsledare, Generation Pep
Anna Lindelöw Mannheimer, styrelseordförande, Föreningen Frisk Mat
Ann Henriksson, moderator, affärschef, Bonnier News Business
Meta Persdotter, vd, Coop Östra
Christina Snöbohm, programsamordnare Hållbar livsmedelskedje, Världsnaturfonden
Carolina Klüft, verksamhetsledare, Generation Pep
Anna Lindelöw Mannheimer, styrelseordförande, Föreningen Frisk Mat
Ann Henriksson, moderator, affärschef, Bonnier News Business





onsdag 25 juni 2025, 08:10 - 08:40